Lees de ervaringen van mijn cliënten:

“Ik heb een aantal goede sessies bij Bas gehad. Het was mijn eerste ervaring met acupunctuur, maar zeker een positieve ervaring! Er werd professioneel gehandeld, ontspannen zonder dat het zweverig was. En ook helemaal niet pijnlijk!”
Bram

“Ik had lange tijd last van nekklachten, maar sinds de acupunctuur behandeling is het flink afgenomen. De behandelingen liepen erg soepel en ik voelde me erg op mijn gemak. Een goed resultaat dus!”
Hanna

“Al 4 maanden lang had ik erg veel last van migraine en hoofdpijn. Ik had van mijn zusje gehoord dat accupunctuur wel eens zou kunnen helpen. In de afgelopen 6 weken ben ik 5 keer naar Bas gegaan. Het heeft goed geholpen! geen migraine aanval meer gehad en de hoofdpijn is ook een stuk afgenomen. Heel erg tevreden dus!”
Heleen

“Bij Bas voel je je in goede handen. Hij weet wat hij aan het doen is en kan dat ook goed uitleggen. Ik heb veel baat gehad bij zijn behandeling.”
Martine

“Na ernstige lage rugproblemen heb ik van alles geprobeerd. Bas heeft na een aantal sessies mijn mobiliteit significant weten te verbeteren.”
Andre

“Prettige, professionele, vriendelijke acupuncturist. Ik zou iedereen aanraden naar Bas te gaan! En hoewel ik er van te voren niet zo in geloofde: ik ben WEL van mijn hooikoorts af nu!”
Romée

“Bas heeft mij met acupunctuur behandeld voor schouderproblemen. Na 3 tot 4 behandelingen zou er resultaat zijn. En dat klopt. Na 4 behandelingen voelt mijn schouder weer zo goed aan dat ik zonder complicaties mijn werk als verpleegkundige kan uitvoeren.”
Josje

“Na veel injecties ivm met slijmbeursontstekingen in heup/been naar Bas van Dijk gegaan. Prima geholpen en door een paar behandelingen klachten vrij. Zeer blij mee en zal in de toekomst zeker, voor andere klachten, de praktijk weer bezoeken.”
Loes

“Bas heeft mij erg goed geholpen met mijn blessure in mijn rug. Hij was erg vriendelijk en professioneel. Ik was wat sceptisch over acupunctuur, maar hij heeft me blij verrast.”
Fien

“Ik heb 5 behandelingen gehad van Bas voor mijn artrose in mijn nek, ik had veel last van pijn in mijn nek. Al na de eerste behandeling was de pijn afgenomen. Ook heb ik veel uitstraling in linker schouder en heup. Ook daar is de spanning en de pijn goed afgenomen. Wel blijft er een zekere stijfheid helaas. Maar ben dik tevreden met het resultaat. Bedankt Bas.”
Anton

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of bel mij. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk.